Missie

Cicero Zorggroep ondersteunt ouderen en mensen met een beperking om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven. Haar bijdrage kan bestaan uit eenvoudige ondersteuning op het gebied van wonen, welzijn en zorg, tot complexe vormen van verpleging en behandeling. Een belangrijk element hierbij is het zelfbeschikkingsrecht van cliënten en het behoud van het eigen sociale netwerk.

Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer met een bijzondere maatschappelijke verantwoordelijkheid. Zij werkt vanuit algemeen christelijke waarden als solidariteit, gastvrijheid en de erkenning van ieder als uniek wezen. Vanuit die grondhouding worden zingevingsvragen als essentieel voor het welbevinden van cliënten beschouwd.

Cicero Zorggroep speelt op creatieve wijze in op nieuwe behoeften. Dat doet ze alleen of samen met andere organisaties voor wie zij een betrouwbare samenwerkingspartner is. Zij levert kwalitatief hoogstaande dienstverlening. Zij meet die kwaliteit en legt daarvan verantwoording af. Cicero Zorggroep doet dit vanuit haar kernwaarden, vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Het motto van Cicero Zorggroep luidt “het dichtst bij huis”. Dit motto is verder uitgewerkt in onze visie.