Thuiszorg (Cicero Thuis)

Thuiszorg van Cicero Thuis

Thuis in uw eigen vertrouwde omgeving bent u op uw best. Dat verandert niet als u ouder wordt en ook niet na een ongeluk of ziekte. Cicero Thuis biedt u precies de ondersteuning die u nodig heeft om zelfstandig te kunnen blijven wonen. De zaken die u niet meer kunt, nemen we tijdelijk of permanent van u over, zodat u de tijd kunt nemen voor alles wat u wél nog zelf kunt. We bieden u hulp bij het huishouden of bij uw persoonlijke verzorging. Na een operatie of bij ziekte mag u rekenen op professionele verpleging bij u thuis.
Hoe complex uw zorgvraag ook is, we zijn er voor u, óók als u gespecialiseerde verpleging nodig heeft op het gebied van diabetes, astma, incontinentie of stomazorg.

Cicero Thuis biedt haar zorg en diensten aan in de regio Zuid-Limburg. Wilt u precies weten welke diensten waar aangeboden worden, neemt u dan contact op met Cicero Zorgservice, T 0900 500 9 500.

"We merken het aan mam als iemand van Cicero Thuis is geweest. Ze is meer op haar gemak. Voor haar is het heel vertrouwd."