Zorgcentrum Aan de Bleek

Welkom bij zorgcentrum Aan de Bleek, een gezellig zorgcentrum in dorpse sferen in het hartje van Schinveld.
Zorgcentrum Aan de Bleek ligt in het centrum van Schinveld, één van de kerkdorpen van de gemeente Onderbanken. De voorzijde ligt op de markt, waar regelmatig activiteiten plaatsvinden, zoals de wekelijks markt of de kermis. Verder liggen supermarkt, bakker, bank, kerk, gezondheidscentrum, slager en bushalte op loopafstand. De cliënten van zorgcentrum Aan de Bleek wonen midden in de maatschappij en de cultuur mag "gezellig dorps" worden genoemd.

Het zorgcentrum heeft 54 eenpersoonskamers. De bewoners van de aanleunwoningen naast zorgcentrum Aan de Bleek kunnen gebruik maken van een aantal faciliteiten van het zorgcentrum.

Naast de zorgdiensten kan gebruik gemaakt worden van de kapper en de pedicure. Zij zijn wekelijks in huis. Uiteraard kan ook gebruik gemaakt worden van de eigen pedicure of kapper. Op de begane grond bevindt zich een recreatieruimte waar diverse activiteiten worden georganiseerd en waar men gezamenlijk kan eten.

Een keer per week vindt er in de recreatieruimte een kerkdienst plaats. Vanuit de recreatiezaal bereikt u de schaduwrijke tuin met terras.

Zorgcentrum Aan de Bleek heeft een eigen cliëntenraad waardoor de belangen van de cliënten worden behartigd. Regelmatig is er overleg tussen het management en de cliëntenraad. Onderwerpen als kwaliteit van zorg en dienstverlening en tevredenheid van cliënten staan hierin centraal.

Er bestaat de mogelijkheid een rondleiding te krijgen. Voor een rondleiding of vragen kunt u terecht bij de locatiemanager van zorgcentrum Aan de Bleek, mevrouw Henny Frusch, T 045 – 525 31 31 of via de mail h.frusch@cicerozorggroep.nl