Zorgcentrum 't Brook

Zorgcentrum ’t Brook is onlangs gerenoveerd en ligt geweldig mooi in het hartje van Voerendaal, naast het centrale park met vijvers. Achter dit park vindt u op korte afstand de winkels van het centrum. Onze vriendelijke medewerkers en vrijwilligers staan hier voor u klaar om u te ondersteunen met de zorg en diensten die u nodig heeft. De sfeer is gemoedelijk, u maakt zoveel mogelijk uw eigen dagindeling.

Het zorgcentrum biedt psychogeriatrische verpleeghuiszorg in een gloednieuwe verpleegunit, verpleeghuiszorg somatiek en verzorgingshuiszorgzorg.

’t Brook biedt daarnaast revalidatiezorg op een speciaal daarvoor ingerichte revalidatie-afdeling. De revalidatie-afdeling is bedoeld voor ouderen die geen medisch-specialistische zorg in het ziekenhuis meer nodig hebben, maar nog onvoldoende hersteld zijn om naar huis te kunnen.

Verder heeft ’t Brook een wijkfunctie: buurtbewoners kunnen er terecht voor maaltijdvoorziening of deelname aan activiteiten. Ook kan gebruik worden gemaakt van de winkel, schoonheidsspecialiste, pedicure en kapsalon.

U heeft als cliënt natuurlijk inspraak; u kunt met name via de eigen cliëntenraad van ’t Brook, die regelmatig overleg voert met het management, meedenken over onderwerpen zoals de kwaliteit van de zorg en diensten. Daarnaast is er maandelijks het vragenuurtje waar u uw ideeën, wensen en suggesties kunt bespreken.