Vergroten/verkleinen
Werk en opleiding

Werk en opleiding

Werken bij Cicero Zorggroep betekent werken voor een prachtige organisatie, waar we onze medewerkers op alle mogelijke manieren ondersteunen en faciliteren om cliëntgericht te werken volgens onze drie kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Een organisatie met een groot hart, waar alles draait om kwalitatief hoogstaande individuele zorg. Waar we tijd en aandacht hebben voor onze cliënten, maar zeker ook voor onze medewerkers. Een organisatie waar je de mogelijkheid hebt je optimaal te ontwikkelen en door te groeien. Waar we met je meedenken en je ondersteunen in het ontplooien van je kwaliteiten.

Een organisatie waar je als medewerker de ruimte krijgt voor eigen initiatieven, waar naar jouw mening gevraagd wordt en waar je mee kunt denken over toekomstige ontwikkelingen. Een organisatie met een fijne werksfeer, waar collega’s elkaar helpen en waar we samen alles op alles zetten om onze cliënten optimale zorg en warme aandacht te bieden.

Een organisatie waar we je goede arbeidsvoorwaarden bieden conform de CAO verpleeg-, verzorgingshuizen en thuiszorg (VVT) en via eigen regelingen, zoals collectieve (ziektekosten) verzekeringen, een fietsplan en bedrijfssport. Een organisatie die modern, ondernemend en innovatief is. Waar de nieuwste technologieën worden uitgeprobeerd en toegepast om zo de zelfstandigheid, de veiligheid en de bewegingsvrijheid van onze cliënten te optimaliseren.

Een organisatie die regelmatig heel positief in het nieuws komt en mooie prijzen wint. Kortom, een organisatie om vol trots voor te werken

Cicero Zorggroep is op zoek naar jou!

Of je bij ons nu in de keuken werkt of arts bent, verpleegkundige of receptioniste, verzorgende of therapeut, huishoudelijke hulp of manager, als team staan we samen garant voor kwaliteit en hoogstaande cliëntgerichte zorg. Als nieuwe collega word je goed begeleid en volg je gedurende het eerste half jaar een uitgebreid introductieprogramma, waarin alle organisatie onderdelen van Cicero Zorggroep aan bod komen.

Ga naar onze actuele vacatures
 

Medewerkertevredenheid

Naast tevreden cliënten zijn tevreden medewerkers net zo belangrijk. Cicero beschouwt de medewerkers namelijk als haar belangrijkste waarde in het realiseren van haar visie en het uitdragen van de kernwaarden vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

In het voorjaar van 2018 heeft Cicero haar periodieke medewerkersonderzoek uitgevoerd in samenwerking met onderzoeksbureau Effectory. Alhoewel er natuurlijk altijd verbeteringen kunnen worden bereikt, waren de resultaten van het onderzoek heel positief. Medewerkers zijn betrokken en gemotiveerd en in het algemeen tevreden over Cicero Zorggroep als werkgever en waarderen Cicero met een Cicero wordt gezien als een betrouwbare, solide organisatie, die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

Punten die verbeterd kunnen worden zijn vooral de hoge werkdruk en samenwerking tussen afdelingen/teams.
Op teamniveau worden verbeterplannen opgesteld en verbetersuggesties van medewerkers van het team worden op die manier opgepakt. Daarnaast zullen ook organisatiebreed een aantal acties worden uitgezet.

Cicero Zorggroep, een organisatie om trots op te zijn!

Opleidingen

Opleidingen

Ben je op zoek naar een interessante opleidings- of stageplaats bij een moderne zorgorganisatie, waar de cliënt centraal staat in alles wat we doen? En waar gewerkt wordt met de nieuwste technologische snufjes op het gebied van zorg?

Lees verder
Vrijwilligers

Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde binnen Cicero Zorggroep. Door hun inzet kunnen we onze cliënten vaak net dat beetje meer bieden: een wandeling door het park, een helpende hand bij het eten, een gezellig praatje bij de koffie, de krant voorlezen of uitleg over de computer geven.

Lees verder
Werken na school (WeNS)

Werken na school (WeNS)

Ben je scholier/student, minimaal 16 jaar oud en wil je graag een extra zakcentje verdienen? En werk je liever met mensen dan vakken te vullen in een supermarkt? Dan hebben wij misschien wel precies het baantje dat bij jou past! 

Lees verder
Vakantiewerk

Vakantiewerk

Op zoek naar vakantiewerk? Ook dat kan bij Cicero Zorggroep! Zeker in de zomerperiode, als veel van onze medewerkers op vakantie zijn, maak je bij ons kans op een leuke tijdelijke baan. Je moet wel minimaal 16 jaar oud zijn.

Lees verder