Lees voor Vergroot Verklein
Bekijk alle Cicero zorggroep locaties
Vergroten/verkleinen
Cliƫnt en Cicero zorggroep medewerker

Vrijwilligervacatures Cicero Zorghuis, Brunssum

Voor Cicero Zorghuis zoeken wij

Vrijwilligers bloemschikken

Onze cliënten vinden het fijn om creatief bezig te zijn. Bloemschikken is één van de manieren om dit te doen. We zoeken daarom vrijwilligers die vier keer per jaar een bloemschikworkshop voor onze cliënten willen verzorgen. U zorgt zelf voor de materialen, deze worden uiteraard vergoed.

Inzet vrijwilliger: dagen en tijden in overleg.

Halen en brengen ("transfer")

Onze cliënten gaan regelmatig naar onze fysiotherapeuten die werken in een fysiotherapieruimte. We zoeken vrijwilligers die de cliënten (vaak in rolstoel) ophalen van de kamer en naar de fysioruimte brengen. Na de sessie brengen zij de cliënten weer terug naar de eigen kamer of huiskamer.

Inzet vrijwilliger: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagmiddagen; tijden in overleg

Huiskamer

Samen met een medewerker zorgen onze vrijwilligers voor een huiselijke sfeer, u maakt een praatje, speelt een spelletje, maakt iemand wegwijs op een iPad of onderneemt u andere activiteiten die het gevoel van thuis geven.

Inzet vrijwilliger: dagen en tijden in overleg.

Heeft u interesse in een van deze vacature? Of wilt u uw interesse voor vrijwilligerswerk bij Cicero Zorghuis kenbaar maken? Neem dan contact op met Cicero Zorghuis en vraag welke mogelijkheden er zijn of neem contact op met onze vrijwilligerscoördinator via vrijwilligers@cicerozorggroep.nl.