Lees voor Vergroot Verklein
Bekijk alle Cicero zorggroep locaties
Vergroten/verkleinen
Cliƫnt en Cicero zorggroep medewerker

Vrijwilligervacatures revalidatieafdeling 't Brook, Voerendaal

Voor revalidatieafdeling 't Brook zoeken wij onderstaande vrijwilligers.

Soeprondje

Na een volle dag hard werken aan het herstel, zijn onze cliënten toe aan voedzame soep. We zoeken vrijwilligers die soep willen rondbrengen op alle kamers én met de therapiekaart voor de volgende dag willen rondgaan.

Deze activiteit vindt dagelijks plaats van 16.00 tot 17.30 uur. Inzet vrijwilliger: een aantal keer per maand in overleg.

Huiskamer ochtend

Samen met een medewerker zorgt u voor het klaarzetten van het ontbijt, ondersteunt u bij het eten en opruimen en maakt u een praatje met de cliënten.

Deze activiteit vindt dagelijks plaats van 8.30 tot 13.00 uuur. Inzet vrijwilliger: een aantal keer per maand in overleg.

Huiskamer avond

Samen met een medewerker zorgt u voor het klaarzetten van de avondbroodmaaltijd, ondersteunt u bij het eten en opruimen en maakt u een praatje met de cliënten.

Deze activiteit vindt dagelijks plaats van 16.30 tot 18.30 uur. Inzet vrijwilliger: een aantal keer per maand in overleg.

Halen en brengen

Onze cliënten gaan regelmatig naar onze fysiotherapeuten die werken in een uitgebreide fysiotherapieruimte in huis. We zoeken vrijwilligers die de cliënten (vaak in rolstoel) ophalen van de kamer, naar de fysiotherapeut brengen en na de sessie weer terugbrengen naar de eigen kamer of huiskamer.

Inzet vrijwilliger: zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur; het aantal keer per maand in overleg

E-health

Tijdens verschillende therapievormen maken we gebruik van E-Health filmpjes die de therapie ondersteunen. Onze vrijwilligers bedienen de tablets en motiveren onze cliënten. Een vrijwilliger begeleidt één cliënt.

Inzet vrijwilliger: dagen en tijden in overleg.

Kapsalon

Op vrijdagmorgen is het een gezellige boel in de kapsalon! Haalt u onze bewoners op voor een knipbeurt en brengt u ze naderhand weer terug? En serveert u er een kopje koffie bij?

Inzet vrijwilliger:
vrijdag 09.00 tot 13.00 uur

Heeft u interesse in een van deze vacatures? Of wilt u uw interesse voor vrijwilligerswerk bij revalidatieafdeling 't Brook kenbaar maken? Neem dan contact op met de afdeling en vraag welke mogelijkheden er zijn of neem contact op met onze vrijwilligerscoördinator via vrijwilligers@cicerozorggroep.nl.