Vergroten/verkleinen

Werken na school (WeNS)

In een uniek project heeft Cicero zo’n 60 WeNS-medewerkers in dienst. WeNS-medewerkers zijn scholieren/studenten vanaf 16 die in de vroege avonduren en weekenden onze bewoners gezelschap houden. Op aanwijzing van het verzorgend personeel geven zij individuele aandacht aan cliënten. En dat doen ze op verschillende manieren: spelletjes doen, een wandelingetje maken, samen boeken lezen of gewoon wat kletsen.

Zij zorgen, samen met de collega’s, voor ontspanning van cliënten. Maar ze zijn ook als geen ander in staat om op een ontspannen, natuurlijke manier nieuwe toepassingen van elektronische apparatuur (iPad, iPhone, iPod, webcam etc) of social media bij cliënten te introduceren.

De WeNS-medewerkers bespreken de wensen, behoeften en bijzonderheden van cliënten met de verantwoordelijke zorgmedewerkers. Daarnaast verzorgen zij samen met collega’s de leefruimte van de cliënten; ze geven de planten water en ruimen mee op.

Op dit moment hebben we geen openstaande vacatures voor WeNS-medewerkers. Zodra er weer vacatures zijn, worden deze op de website geplaatst. Het is daarom belangrijk de website goed in de gaten te houden.

Terug naar werk en opleiding