Lees voor Vergroot Verklein
Bekijk alle Cicero zorggroep locaties
Vergroten/verkleinen

Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde binnen Cicero Zorggroep. Door hun inzet kunnen we onze cliƫnten vaak net dat beetje meer bieden: een wandeling door het park, een helpende hand bij het eten, een gezellig praatje bij de koffie, de krant voorlezen of uitleg over de computer geven.

Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde binnen Cicero Zorggroep. Door hun inzet kunnen we onze cliënten vaak net dat beetje meer bieden: een wandeling door het park, een helpende hand bij het eten, een gezellig praatje bij de koffie, de krant voorlezen of uitleg over de computer geven.

Er zijn ook vrijwilligers die ons helpen de tuin bij te houden, die een busje besturen tijdens uitjes, het winkeltje in het zorgcentrum bemannen of klusjes in huis uitvoeren. Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden voor vrijwilligers om een steentje bij te dragen aan onze organisatie en aan het welzijn van onze cliënten.

Bij Cicero Zorggroep werken zo’n 700 vrijwilligers. Daar zijn we heel blij mee, maar we kunnen nog altijd nieuwe mensen gebruiken. Lijkt het u leuk om uw leven te verrijken door vrijwilligerswerk te doen bij Cicero Zorggroep? Vraag bij het zorgcentrum van uw keuze, welke mogelijkheden er zijn.

We staan ook altijd open voor goede ideeën of leuke voorstellen voor vrijwilligerswerk, waarmee we  onze cliënten kunnen plezieren of ondersteunen. Heeft u een mooi initiatief in gedachte? Laat het ons weten! We bekijken dan samen de mogelijkheden om uw idee of voorstel in praktijk te brengen. 


Terug naar werk en opleiding