Vergroten/verkleinen

Cicero Zorggroep

Cicero Zorggroep is een toonaangevende en innovatieve zorgverlener in Zuid-Limburg. Verdeeld over 15 locaties werken bij Cicero Zorggroep zo’n 2.000 medewerkers in vaste dienst. Daar omheen een grote schil van flexwerkers en vrijwilligers.

Meer over Cicero Zorggroep

Bestuur en toezicht

Cicero Zorggroep is een zorgorganisatie voor ouderen. Onze rechtsvorm is een stichting, met een eenhoofdige raad van bestuur. 

Lees verder

Missie, visie en kernwaarden

Cicero Zorggroep heeft haar identiteit en ambities  vastgelegd in een missie en visie. Vriendelijk, vertrouwd en vakkundig. Dat zijn de drie kernwaarden waarop Cicero Zorggroep herkenbaar en aanspreekbaar wil zijn.

Lees verder

Strategie en beleid

Client centraal werken en minder bureaucratie, dat zijn de twee belangrijkste pijlers in de strategie en het beleid van Cicero Zorggroep voor de komende jaren.

Lees verder

Medezeggenschap

Binnen Cicero Zorggroep kennen we verschillende medezeggenschaps- organen, waar zowel cliënten of hun vertegenwoordigers als medewerkers in deelnemen. 

Lees verder

Complimenten en klachten

Of het nu om een compliment of een klacht gaat, bij Cicero horen we graag uw mening! 24 uur per dag zetten de medewerkers van Cicero Zorggroep zich in voor het welzijn van onze cliënten.

Lees verder

Ketenzorg en samenwerking

Cicero Zorggroep neemt actief deel in diverse zorgketens en netwerken in haar werkgebied. Goede samenwerking binnen een zorgketen en goede afstemming van het hele zorgproces is van groot belang voor cliënten die zorg ontvangen vanuit verschillende zorgorganisaties.

Lees verder

Onze historie

Cicero Zorggroep is in 2006 ontstaan vanuit een fusie. De naam verwijst naar een bekende Romeinse filosoof, met een uitgesproken visie over waardig ouder worden.

Lees verder