Lees voor Vergroot Verklein
Bekijk alle Cicero zorggroep locaties
Vergroten/verkleinen
Cliƫnt en Cicero zorggroep medewerker

Vrijwilligervacatures revalidatieafdeling De Eik, Hoensbroek

Voor revalidatieafdeling De Eik zoeken wij onderstaande vrijwilligers.

Reageer

Gastheer/gastvrouw

Op een revalidatieafdeling werken onze cliënten hard aan het eigen herstel. De dag zit vol therapie en behandeling. Onze cliënten verblijven tijdelijk bij ons, hierdoor is het een komen en gaan van mensen. U ontvangt mensen die binnenkomen, wijst hen de weg, ondersteunt waar nodig, biedt een luisterend oor en brengt af en toe een cliënt naar een andere afdeling.

Inzet vrijwilliger: dagen en tijden in overleg.

Muziek

Twee keer per week werkt onze beweegagoog met de revalidatie cliënten. Door de live muziek uit uw muziekinstrument(en), ervaren de cliënten de oefeningen als (iets) minder zwaar. Zo levert u een wezenlijke bijdrage tijdens het revalidatieproces van onze cliënten.

Inzet vrijwilliger: dagen en tijden in overleg.

Ondersteunen Beweegagoog

Op een revalidatieafdeling werken onze cliënten hard aan het eigen herstel. De dag zit vol therapie en behandeling. Het is hard werken om straks weer naar huis te kunnen. Onze vrijwilligers ondersteunen hen hierbij met het klaar maken van de ruimte, stoelen klaar zetten, aanmoedigen van de cliënten en door het samen drinken van een kopje koffie of thee na afloop.

Inzet vrijwilliger: dagen en tijden in overleg.

Wegwijs I-pad

Revalidatiecliënten zijn regelmatig op zoek naar andere manieren van ontspannen dan ze gewend waren. Dit kan bijvoorbeeld door het spelen van een spelletje op de iPad of door te Facetimen met het thuisfront. Helpt u ze op weg?

Inzet vrijwilliger: dagen en tijden in overleg.

Ondersteuner Maaltijden

Op een revalidatieafdeling werken onze cliënten hard aan het eigen herstel. De dag zit vol therapie en behandeling. Het is hard werken om straks weer naar huis te kunnen. Onze vrijwilligers ondersteunen hierbij door te stimuleren om zoveel mogelijk zelf te doen. Werkzaamheden zijn onder andere het klaar zetten en opruimen van het broodbuffet.

Inzet vrijwilliger: dagen en tijden in overleg.

Wandelen

Bewegen in de buitenlucht is goed voor de gezondheid, maar buiten een wandeling maken kan voor onze cliënten vaak alleen in gezelschap van iemand anders. Loopt u een stukje met hen op? Of beweegt u de rolstoel vooruit, voor een schepje frisse lucht en het vergroten van de beleefwereld?

Inzet vrijwilliger: dagen en tijden in overleg.

Heeft u interesse in een van deze vacatures? Of wilt u uw interesse voor vrijwilligerswerk bij revalidatieafdeling De Eik kenbaar maken? Klik dan op onderstaande button. 

Reageer