Lees voor Vergroot Verklein
Bekijk alle Cicero zorggroep locaties
Vergroten/verkleinen
Cliƫnt en Cicero zorggroep medewerker

Vrijwilligersvacatures zorgcentrum Ave Maria, Geulle

Voor zorgcentrum Ave Maria in Geulle zoeken wij onderstaande vrijwilligers.

Wandelmaatje

Bewegen in de buitenlucht is goed voor de gezondheid. Buiten een wandeling maken kan voor onze cliënten vaak alleen in aanwezigheid van iemand anders. Loopt u een stukje met hen op? Of beweegt u de rolstoel vooruit, voor een schepje frisse lucht en het vergroten van de belevingswereld?

Inzet vrijwilliger: dagen en tijden zijn in overleg.

Intellectueel maatje

Een aantal cliënten heeft interesse in politiek, filosofie of geloof en willen daar ook over in gesprek. Deelt u deze passie?

Inzet vrijwilliger: dagen en tijden zijn in overleg.

Maatje

Als maatje wordt u aan een cliënt gekoppeld die behoefte heeft aan een maatje. Een individuele vrijwilliger bezoekt wekelijks op een vast moment onze cliënt. Omdat we verschillende maatjes voor meerdere cliënten zoeken, kunnen de activiteiten die ondernomen worden divers zijn. Zo hebben we cliënten die graag naar buiten gaan, boodschappen samen doen, een terrasje pakken, wandelen, een spelletje spelen, een kopje koffie drinken of een praatje maken. We gaan samen op zoek naar de juiste combinatie vrijwilliger-cliënt.

Inzet vrijwilliger: dagen en tijden zijn in overleg.

Lector in de Kapel van Ave Maria

Het betreft assisteren bij de Eucharistieviering en eventueel het verzorgen van de woord- en communiediensten in onze kapel, gelegen aan het zorgcentrum.

*In de toekomst zou het kunnen dat de werkzaamheden op dinsdag en donderdag vervallen en er op woensdag en zondag diensten zijn.

Inzet vrijwilliger: minimaal 1 maal per week op dinsdag, donderdag of zondag* van 9.30 tot 11.30 uur (we hebben een pool van lectoren, waardoor werkdagen en werktijden in overleg kunnen).

Heeft u interesse in een van deze vacatures? Of wilt u uw interesse voor vrijwilligerswerk bij zorgcentrum Ave Maria kenbaar maken? Klik dan op onderstaande button. 

Reageer