Vergroten/verkleinen
Welke zorg past het beste bij u?

Welke zorg past het beste bij u?

Het zorgaanbod van Cicero Zorggroep is zeer uitgebreid en komt tegemoet aan vrijwel alle vragen op het gebied van zorg voor ouderen. Daarbij is in de afgelopen jaren de nadruk steeds meer komen te liggen op zorg in de thuissituatie, de zogenaamde extramurale zorg. Deze zorg is erop gericht om u zolang mogelijk in uw eigen huis en uw vertrouwde omgeving te laten wonen.

Als zelfstandig thuis wonen op een gegeven moment toch niet meer mogelijk is, biedt Cicero Zorggroep de zogenaamde intramurale zorg. U verhuist dan naar één van de zorgcentra van Cicero. Dit kan ook van tijdelijke aard zijn, bijvoorbeeld als u na een operatie nog verder moet herstellen of revalideren voordat u weer terug naar huis kunt.

Welke zorg u nodig heeft, is sterk afhankelijk van uw situatie op dit moment. Samen met u bespreken we de mogelijkheden, waarna u bepaalt, binnen uw indicatie of beschikking, van welke zorg u gebruik wilt maken. Gaandeweg kan uw situatie natuurlijk weer veranderen. De zorg verandert dan mee. Telkens weer kijken we, samen met u, naar de best mogelijke oplossing. U houdt daarbij, voor zover mogelijk, de regie over uw eigen leven. Wij zijn er om u daarin te ondersteunen, te begeleiden en te verzorgen.

Zorg die past bij uw situatie

Ik ben thuiswonend en heb ondersteuning nodig

Ik ben thuiswonend en heb ondersteuning nodig

Cicero levert uitgebreide zorg en ondersteuning als u thuiswonend bent, zodat u zelfstandig kunt blijven wonen in uw vertrouwde omgeving. Op maat gemaakt en passend bij uw wensen van het moment.

Lees verder
Ik heb behandeling en begeleiding nodig

Ik heb behandeling en begeleiding nodig

De multidisciplinaire teams van Cicero hebben veel specialistische kennis in de ouderenzorg en ouderengeneeskunde. Ze bieden u zowel thuis als in een zorgcentrum allerlei therapieën zoals fysiotherapie of psychologie.  

Lees verder
Ik kan tijdelijk niet thuis wonen

Ik kan tijdelijk niet thuis wonen

Als u, wegens omstandigheden, tijdelijk niet thuis kunt wonen, kunt u bij Cicero Zorggroep terecht. Op verschillende locaties kunt u kort verblijven, om daarna weer terug naar huis te gaan.

Lees verder

Ik heb revalidatie/herstelzorg nodig

Cicero is specialist in geriatrische revalidatie en werkt met op maat gemaakte individuele revalidatieprogramma’s. Ook is het mogelijk om kortstondig bij ons te herstellen na een operatie, voordat u terug gaat naar huis.

Lees verder
Ik kan niet meer thuis wonen

Ik kan niet meer thuis wonen

Wonen in een Cicero zorgcentrum met intensieve zorg en verpleging, geheel afgestemd op uw wensen en behoeftes. In een prettige en veilige woonomgeving staat uw welzijn voor ons altijd centraal.

Lees verder
Ik heb palliatieve zorg nodig

Ik heb palliatieve zorg nodig

Als genezen niet meer mogelijk is, kan Cicero u en uw familieleden optimaal ondersteunen tijdens de laatste levensfase. Zowel thuis als in de fijne sfeervolle omgeving van Palliatieve zorg Cicero Zorghuis.

Lees verder