Lees voor Vergroot Verklein
Bekijk alle Cicero zorggroep locaties
Vergroten/verkleinen

Behandeling en begeleiding

Binnen Cicero Zorggroep hebben we uitgebreide kennis van en ervaring in het behandelen en begeleiden van ouderen. Behandeling en begeleiding is de verzamelnaam voor allerlei therapieën, waarvan fysiotherapie misschien wel de bekendste is.

Onze specialisten, therapeuten en andere zorgverleners zijn allen experts in de ouderenzorg. Zij werken nauw samen en overleggen regelmatig in multidisciplinaire teams om u de best mogelijke zorg en behandeling te verlenen. Door de korte lijnen is deze zorg en behandeling altijd op maat voor u. Zorg die past bij uw situatie: thuiswonend of (tijdelijk) in een zorgcentrum. Bij Cicero kennen we u en kijken we altijd naar het totaalbeeld van u als persoon. Uw belang staat voorop. Met onze gezamenlijke deskundigheid kunnen wij u op lichamelijk en/of geestelijk gebied goed begeleiden en behandelen.

Dus, als u nog thuis woont en mobiel bent, kunt u naar een van onze zorgcentra toe komen voor fysio- of andere therapie. Wij verzorgen bovendien diverse cursussen die u op een praktische manier helpen om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Woont u thuis, maar u kunt niet naar ons toe komen, dan komen wij naar u toe om u de gewenste behandeling en begeleiding te bieden. Woont u al in een zorgcentrum van Cicero Zorggroep, eventueel tijdelijk, dan ontvangt u ter plaatse behandeling en begeleiding.

Cicero Zorggroep heeft een ‘praktijk in de wijk’, het Expertisecentrum, gevestigd in zorgcentrum Emmastaete. Hier kunt u terecht voor een breed scala aan behandelingen en advies op allerlei gebieden die met problemen rond het ouder worden te maken hebben.