Vergroten/verkleinen
Revalideren bij Cicero Zorggroep

Revalidatie en herstelzorg

Revalidatie is een ‘aparte tak van sport’, een specialisatie die specifieke kennis, kunde en vakmensen vereist. Binnen Cicero Zorggroep zijn alle activiteiten die te maken hebben met revalidatie dan ook ondergebracht in een aparte bv, namelijk ‘Cicero Revalidatie en Herstelzorg’.

Revalidatie is een geheel van activiteiten en behandelingen met als doel cliënten weer zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren, om hen zo spoedig mogelijk terug te laten keren naar de oorspronkelijke woning.

Wat kan Cicero voor u betekenen?

Revalidatie en herstelzorg

Cicero Revalidatie en Herstelzorg is gespecialiseerd in geriatrische revalidatie. In op maat gemaakte individuele revalidatieprogramma’s wordt u optimaal begeleid en ondersteund door ons team van vakkundige behandelaars. U werkt maximaal aan uw herstel, waardoor u zo snel mogelijk weer zelfstandig kunt functioneren en naar uw thuissituatie kunt terugkeren.

Lees verder

Behandeling en begeleiding

Binnen Cicero Zorggroep hebben we uitgebreide kennis en veel ervaring in het behandelen en begeleiden van ouderen (geriatrische revalidatie). Als u na een orthopedische operatie of een beroerte moet revalideren, dan kunt u op onze revalidatieafdelingen terecht voor intensieve behandelingen en goede begeleiding. Eenmaal thuis kunnen wij u met handige tips en kleine aanpassingen ondersteunen in het omgaan met de nieuwe situatie. 

Lees verder