Lees voor Vergroot Verklein
Bekijk alle Cicero zorggroep locaties
Vergroten/verkleinen

Zorg en ondersteuning voor thuiswonenden

Zelfstandig thuis wonen in de eigen vertrouwde omgeving wordt binnen onze samenleving steeds meer gemeengoed. Ouderenzorg spitst zich dan ook steeds meer toe op het ondersteunen van mensen in hun thuissituatie.

Dit kan op zeer kleine schaal gebeuren, bijvoorbeeld de huishoudelijke hulp die een keer per week bij u langs komt. Cicero Zorggroep levert ook heel uitgebreide zorg, waarbij u meerdere malen per dag thuis de zorg ontvangt die u nodig heeft. Ook kunt u gebruik maken van de vele therapieën van het Cicero Expertisecentrum voor Behandeling en Begeleiding. Al deze vormen van zorg voor thuiswonenden noemen wij de extramurale zorg (zorg buiten de muren van een zorgcentrum).

Cicero Zorggroep biedt een uitgebreid pakket aan diensten voor thuiswonenden, waarmee wij u ondersteunen en helpen om op een prettige manier zelfstandig thuis te (blijven) wonen.

Ons Expertisecentrum voor Behandeling en Begeleiding heeft een eigen praktijk bij zorgcentrum Emmastaete in Brunssum. Hier vindt u moderne therapie- en oefenruimtes. Deze praktijk is voor iedereen toegankelijk en is niet leeftijdgebonden. Woont u in de buurt dan kunt u hier terecht voor uiteenlopende behandelingen, groepslessen onder begeleiding (o.a. fysiofitness), cursussen en advies. Indien nodig komt een van onze therapeuten bij u aan huis.