Vergroten/verkleinen
Cicero Bleekstaete Schinveld

Cicero Bleekstaete, Schinveld

Cicero Bleekstaete is het nieuwe, kleinschalige en levensloopbestendige zorgstudio-complex van Cicero Zorggroep in het centrum van Schinveld. De 16 zorgstudio’s vormen een maatschappelijk gebouw voor niet-zelfstandig wonen.

De zorgstudio’s in Cicero Bleekstaete zijn bedoeld voor senioren die 24-uurs zorg nodig hebben en over de juiste indicatie beschikken. Zorg en diensten worden verleend door en vanuit het nabijgelegen zorgcentrum Aan de Bleek.

De studio’s zijn niet beschikbaar als seniorenwoning met primair een woonfunctie.

Wat Cicero Bleekstaete u te bieden heeft

Faciliteiten

Zelfstandig, kleinschalig wonen op basis van een Wlz-indicatie

  • 16 woonstudio’s met keukenblok en badkamer
  • Gemeenschappelijke woonkamer en keuken
  • Lift aanwezig
  • Mooi, gezamenlijk dakterras.

Daginvulling

Wanneer u in Cicero Bleekstaete komt wonen, willen we u graag faciliteren in de voortzetting van uw leven zoals u dat gewend bent, met uw eigen wensen en gewoontes.

Samen met u en uw naasten gaan wij op zoek naar de meest passende vormen voor uw daginvulling: wat zijn uw wensen, behoeftes en interesses? Iets ondernemen met eigen (klein)kinderen, afspraken met vrienden, de kaartclub of andere naasten kan een duidelijk verschil maken als het gaat om een persoonlijke daginvulling, ook wanneer u in Cicero Bleekstaete woont. Wij maken hier met u en uw naasten duidelijke afspraken over.

Daarnaast hebt u de mogelijkheid om mee te doen aan verschillende grootschalige of kleinschalige activiteiten en evenementen die georganiseerd worden in het nabijgelegen zorgcentrum Aan de Bleek. Dit geeft uw dag extra kleur en u krijgt er nieuwe energie van. Een greep uit de activiteiten waar u aan kunt deelnemen: bewegen voor ouderen, spelletjes, samen de krant lezen, een wandeling maken. Ook buiten deze georganiseerde activiteiten zijn er mogelijkheden. 

Service

Bij Cicero Zorggroep willen wij uw dagelijkse leven zo aangenaam en zo gemakkelijk mogelijk maken. U kunt gebruik maken van het service-aanbod van zorgcentrum Aan de Bleek:

  • Kapsalon
  • Pedicure
  • De beschikking over een grotere ruimte voor uw gasten, als u iets te vieren heeft
  • Wekelijkse Heilige Mis

Heeft u een (klein) huisdier, dan bespreken we graag met u de mogelijkheden om het dier mee te nemen naar uw nieuwe woonplek in Cicero Bleekstaete. Een hond of een kat kunt u helaas niet meenemen.

Adres

Putbergstraat 1a
6451 EA Schinveld

T: 045 525 31 31 (via zorgcentrum Aan de Bleek)

E: bleekstaete@cicerozorggroep.nl 

Route
Wilt u Cicero Bleekstaete per openbaar vervoer, fiets of auto bezoeken, plan dan hier uw route.

Vragen?

Voor vragen over bijvoorbeeld  wachtlijsten of rondleidingen kunt u contact opnemen met Cicero Zorgservice: 0900 500 9 500.