Vergroten/verkleinen
Cliƫnt en Cicero zorggroep medewerker

Cicero Residentie, Maastricht

Cicero Residentie in Amby, Maastricht is een nieuwe, moderne locatie van Cicero Zorggroep.

Gelegen in een gezellige woonwijk in Amby biedt Cicero Residentie een fijne en veilige kleinschalige woonomgeving, waar u prettig kunt wonen zoals u dat zelf graag wilt. Zorg is altijd in de nabijheid, 24 uur per dag. Cicero Residentie biedt plek aan zo’n 20 bewoners. De omgeving is parkachtig, geschikt om lekker te wandelen en toch dicht bij het gezellige centrum van Amby.

Wanneer u woont in Cicero Residentie heeft u uw eigen appartement met een zit- en een slaapgedeelte. Er is een keukenblok aanwezig en natuurlijk heeft u uw eigen, comfortabele badkamer. Uw appartement kunt u helemaal naar eigen smaak inrichten met uw eigen meubels. Daarnaast kunt u gebruik maken van de grote en modern ingerichte gezamenlijke woonkamer, die van alle gemakken is voorzien. Ook is er een gezamenlijke keuken en een buitengedeelte met mooie terrassen, waarvan alle bewoners gebruik kunnen maken.


Mevrouw Keijbets en echtpaar Schefer wonen bij Cicero Residentie. Zij vertellen u graag meer over hoe het hen bevalt bij deze mooie zorglocatie.

Lees meer


Wat Cicero Residentie u te bieden heeft

Faciliteiten

Zelfstandig, kleinschalig wonen op basis van VPT

  • 2 huizen (villa Park en villa Heide) met elk 10 appartementen
  • Gemeenschappelijke woonkamer met open keuken
  • Lift aanwezig
  • Een mooi buitengedeelte met terrassen

Daginvulling

Wanneer u in Cicero Residentie komt wonen, willen we u graag faciliteren in de voortzetting van uw leven zoals u dat gewend bent, met uw eigen wensen en gewoontes.

Samen met u en uw naasten gaan wij op zoek naar de meest passende vormen voor uw daginvulling: wat zijn uw wensen, behoeftes en interesses. Iets ondernemen met eigen (klein)kinderen, afspraken met vrienden, de kaartclub of andere naasten kan een duidelijk verschil maken als het gaat om een persoonlijke daginvulling, ook wanneer u in Cicero Residentie woont. Wij maken hier met u en uw naasten duidelijke afspraken over.

Daarnaast hebt u bij Cicero Residentie de mogelijkheid om mee te doen aan verschillende grootschalige of kleinschalige activiteiten en evenementen. Dit geeft uw dag extra kleur en u krijgt er nieuwe energie van. Een greep uit de activiteiten waar u aan kunt deelnemen: bewegen voor ouderen, spelletjes, samen de krant lezen, een wandeling maken. Ook buiten deze georganiseerde activiteiten zijn er mogelijkheden. Wilt u bijvoorbeeld nog eens terug naar uw geboorteplaats of een keer een voetbalwedstrijd bijwonen? We kijken samen met u wat de mogelijkheden zijn.

Service

Bij Cicero Zorggroep willen wij uw dagelijkse leven zo aangenaam en zo gemakkelijk mogelijk maken. In Cicero Residentie kunt u uw vertrouwde dagritme gewoon voortzetten. Wij zijn er, om u te helpen als dingen niet meer zo gemakkelijk gaan. Daarnaast zorgen wij, samen met de mantelzorgers en de vrijwilligers voor de maaltijden, de boodschappen en het schoonhouden van het huis.

Adres

Cicero Residentie
Severenstraat 110, 6225 AR Maastricht
T. 043 604 90 20
E. residentie@cicerozorggroep.nl

Route
Wilt u zorgcentrum Cicero Residentie per openbaar vervoer, fiets of auto bezoeken, plan dan hier uw route.

Vragen?

Voor vragen over bijvoorbeeld  wachtlijsten of rondleidingen kunt u contact opnemen met Cicero Zorgservice: 0900 500 9 500.