Lees voor Vergroot Verklein
Bekijk alle Cicero zorggroep locaties
Vergroten/verkleinen
Cliënt en Cicero zorggroep medewerker

Campagne 'Ik waardeer je' van start

16 juli 2016

Afgelopen dagen is er nogal wat commotie geweest rondom de kwaliteit van de verpleeghuizen, nadat staatssecretaris Van Rijn 5 juli een lijst bekend maakte met ‘slecht presterende verpleeghuizen’.

Branchevereniging Actiz is daarop gestart met een campagne om het vertrouwen in de verpleeghuiszorg te herstellen en om medewerkers in de ouderenzorg te steunen. Alle verpleeghuizen in Nederland ontvingen een ‘hart onder riem’ voor de medewerkers, in de vorm van een hartjesballon met een bedankkaartje. Daarnaast verscheen vandaag een advertentie in landelijke en regionale dagbladen, waarin partners, kinderen, kleinkinderen en anderen hun waardering voor en vertrouwen in de verpleeghuiszorg in Nederland uitspreken.

Cicero ontving in het kader van bovengenoemde actie meer dan 60 hartverwarmende steunbetuigingen van mantelzorgers en clienten zelf, die aangaven de zorg van Cicero enorm te waarderen. U kunt hier lezen wie actief aangaf Cicero een warm hart toe te dragen. Cicero is erg blij met deze spontane blijken van waardering, dank u wel voor het vertrouwen!

Eén ‘Limburgse waardering’ is opgenomen in de advertentie van vandaag. U kunt uw waardering delen via de hashtag #ikwaardeerje.

De publiekscampagne van Actiz heeft als thema ‪#‎ikwaardeerje gekregen. Er is ook een facebookpagina van deze campagne, klik hier.  Like deze pagina en vraag anderen dat ook te doen!