Lees voor Vergroot Verklein
Bekijk alle Cicero zorggroep locaties
Vergroten/verkleinen
Cliënt en Cicero zorggroep medewerker

Nieuwe Cicero-campagne van start!

25 september 2020

Cicero is gestart met een nieuwe campagne: "Zo lang mogelijk thuis blijven wonen... En dan?"

Hiermee willen we de inwoners van Zuid-Limburg graag bekend maken met het grote en gevarieerde aanbod dat Cicero biedt aan ouderen, zodat zij zo lang mogelijk in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. En als thuis wonen (tijdelijk) niet meer gaat, staan wij natuurlijk óók voor hen klaar!

De campagne is zeer authentiek, met Cicero-cliënten en Cicero-medewerkers in de hoofdrol. Alle deelnemers hebben enthousiast meegedaan en dat is te zien!

Voor de campagne zijn verschillende middelen ontworpen:

  • Een advertentie, deze wordt o.a. gepubliceerd in de Verantwoordingskrant van Brunssum en in de huis-aan-huiskrant Parkstad Leeft.
  • Een flyer, deze wordt op za. 26, ma. 28 en di. 29 september huis-aan-huis verspreid in o.a. Sittard, Geleen, Heerlen, Hoensbroek en Brunssum, in een oplage van 69.400 exemplaren. Klik hier om de flyer digitaal in te zien!
  • Én, we zetten deze keer onze CVA-revalidatie in de spotlight, middels een informatieve film. Deze film kan worden ingezet om naar te verwijzen wanneer potentiële cliënten of specialisten meer informatie willen over de unieke aspecten van onze CVA-revalidatie. Klik hier om de film te bekijken!