Lees voor Vergroot Verklein
Bekijk alle Cicero zorggroep locaties
Vergroten/verkleinen
Cliënt en Cicero zorggroep medewerker

Drukbezochte cliëntcentraalmarkt!

10 juni 2016

Op 9 juni vond de tweede Cliënt Centraal markt plaats. Tijdens deze markt presenteren de diverse teams allerhande ideeën die zij hebben ontwikkeld om de cliënt binnen Cicero nog beter centraal te kunnen stellen, aan de hand van -natuurlijk!- de wensen van de cliënten zélf.

Dit keer vond de markt plaats in Schuttershof. Een geslaagde happening, waar gastlocatie Schuttershof als winnaar werd uitgeroepen door een jury van bijna 20 cliënten(raadsleden). De heer Severens, bewoner van Schuttershof, nam de prijs als deelnemer van het projectteam in ontvangst. Het zorgteam van Huize Louise en het welzijnsteam van Elvira-Leontine deelden een 2e plaats.

De heer Ben Elmendorp (voorzitter clientenraad Elvira-Leontine), reikte de prijzen uit en moedigde iedereen binnen Cicero aan de in gang gezette beweging vast te houden. Trotse bestuurder IJsbrand Schouten constateerde dat al deze mooie ideeën een duidelijke rode draad laten zien en dat het zaak is deze goed te verbinden. Van warm welkom tot waardig afscheid, het écht leren kennen van de cliënt en een variatie aan nieuw mogelijkheden op het gebied van eten en drinken tot nieuwe activiteiten. Een ware inspiratiebron!