Lees voor Vergroot Verklein
Bekijk alle Cicero zorggroep locaties
Vergroten/verkleinen
Cliƫnt en Cicero zorggroep medewerker

GEANNULEERD: Open dag Cicero Residentie

11 maart 2020

Cicero Zorggroep heeft besloten om de open dag van Cicero Residentie in Maastricht op zaterdag 14 maart, te annuleren en later in het jaar te laten plaatsvinden.

Het besluit om de open dag te annuleren is genomen in het kader van de recente ontwikkelingen rondom het Coronavirus, waarbij het samenkomen van groepen mensen als risico wordt aangemerkt. Cicero is extra alert op een zo veilig mogelijke (leef)omgeving voor haar cliënten, medewerkers en bezoekers en wil het risico op verspreiding van het virus zo klein mogelijk houden.

Hou onze website in de gaten voor een nieuwe datum of bel voor meer informatie met Cicero Zorgservice, T 0900 500 9 500.

-----------------------------------------------------

5 maart 2020

Op zaterdag 14 maart van 10.00-15.00 uur organiseert Cicero Residentie een open dag!

Cicero Residentie in Maastricht is de nieuwe aanwinst van Cicero Zorggroep. De moderne locatie ligt in een gezellige woonwijk in Amby en biedt een fijne en veilige kleinschalige woonomgeving, waar het prettig wonen is. Zorg is altijd in de nabijheid, 24 uur per dag. Cicero Residentie biedt, verdeeld over twee huizen, plek aan zo’n 20 bewoners.

Afgelopen maanden is Cicero Residentie prachtig gerenoveerd en we zijn nu zó trots dat we aan belangstellenden zoals nieuwe cliënten en omwonenden het resultaat willen laten zien!

U bent van harte uitgenodigd een kijkje te komen nemen!