Lees voor Vergroot Verklein
Bekijk alle Cicero zorggroep locaties
Vergroten/verkleinen
Cliƫnt en Cicero zorggroep medewerker

Zorgcentrum Aan de Bleek verhuist tijdelijk

14 augustus 2019

In het najaar van 2019 zullen de bewoners van zorgcentrum Aan de Bleek van Cicero Zorggroep tijdelijk verhuizen van de locatie in Schinveld naar twee hotels in de regio Heuvelland.

Reden voor deze verhuizing is dat het gebouw Aan de Bleek in Schinveld grondig gerenoveerd gaat worden om ook in de toekomst de zorg, die steeds intensiever zal worden, op maat te kunnen (blijven) leveren. Aan de Bleek zal hiervoor optimaal ingericht moeten zijn en dat vereist de nodige aanpassingen. Het is de bedoeling dat het nieuwe Aan de Bleek dé multifunctionele kernvoorziening voor zorg en welzijn voor Schinveld wordt. Het ‘zorgcentrum’ zal hiervan integraal onderdeel uitmaken.

Om gedurende de renovatie de zorg voor bewoners te kunnen waarborgen en onze medewerkers veilig en onder goede omstandigheden hun werk te laten doen, zal er een tijdelijke verhuizing plaatsvinden. Daarvoor zijn twee mooie, goed gefaciliteerde locaties gevonden: zorghotel Heerenhof in Mechelen en hotel Ons Krijtland in Epen. Beide hotels zijn prachtig gelegen in het Heuvelland, op slechts 4 kilometer afstand van elkaar. Ze beschikken over alle faciliteiten die nodig zijn.

Vanzelfsprekend zijn de cliënten en hun familie en/of contactpersonen tijdig geïnformeerd over de verhuizing en tijdelijke huisvesting en zij hebben hierop bijzonder positief gereageerd.

Er zal de komende tijd in Schinveld hard worden gewerkt zodat iedereen in het voorjaar van 2020 zijn plaats weer kan innemen in een mooi, toekomstbestendig zorgcentrum Aan de Bleek!