Vergroten/verkleinen

Geriatrische revalidatie: Actief werken aan uw herstel

Bij Cicero Revalidatie en Herstelzorg zorgen wij voor een op maat gemaakt revalidatieprogramma. Onze behandelaren bieden u lichamelijke en psychische ondersteuning. Een positieve en actieve inzet draagt bij aan een spoedig herstel.

Meteen op uw eerste opnamedag heeft u een intakegesprek. Hierbij zijn aanwezig de specialist ouderengeneeskunde, de ergotherapeut en/of fysiotherapeut en een medewerker van de afdeling. U hoeft uw verhaal dus maar één keer te vertellen. Zo ontstaat er een compleet beeld en kan er snel een op maat gemaakt behandelplan voor u worden opgesteld. Hoe eerder we met een goede revalidatie kunnen beginnen, hoe beter uw herstel zal verlopen. U krijgt tijdens het intakegesprek ook de uw verwachte ontslagdatum aangereikt. De praktijk leert ons dat het toewerken naar een vaststaande einddatum motiverend en stimulerend werkt.

Geriatrische revalidatie wordt vergoed uit de basisverzekering van uw ziektekostenverzekering. Om in aanmerking te komen voor revalidatie heeft u een verwijzing nodig van uw medisch specialist.

Locaties:
Revalidatieafdeling ’t Brook, Voerendaal
(CVA-)revalidatieafdeling De Eik, Hoensbroek (gebouw Adelante)
Cicero Zorghuis

Revalideren met cognitieve problematiek

Heeft u beginnende dementie of een delier en heeft u revalidatie nodig? Cicero biedt de mogelijkheid  om in een veilige omgeving op de revalidatieafdeling te herstellen en te revalideren. Cicero is expert  in het leveren van ouderenzorg, en weet bij uitstek wat u als revaliderende en oudere nodig heeft. Het revalidatietraject wordt dan ook helemaal op u aangepast, rekening houdend met uw mogelijkheden en belastbaarheid. De revalidatieafdeling is zodanig uitgerust om een veilig verblijf zoveel mogelijk te kunnen garanderen.

Locatie:
Revalidatieafdeling ’t Brook, Voerendaal