Vergroten/verkleinen
Cicero Zorghuis, Brunssum

Cicero Zorghuis, Brunssum

Cicero Zorghuis is in het voorjaar van 2017 in gebruik genomen. Het is onderdeel van een groter gebouw in het centrum van Brunssum, waar ook de kantoren van Cicero Zorggroep zijn gevestigd.

Cicero Zorghuis heeft 28 gloednieuwe appartementen, op loopafstand van de winkels. Grotendeels zijn dit comfortabel ingerichte appartementen, waar u terecht kunt als u door omstandigheden tijdelijk zorg nodig heeft. Dat kan bijvoorbeeld het geval zijn na een operatie of wanneer uw mantelzorger tijdelijk afwezig is.

Het andere deel van de appartementen is bestemd voor langdurig wonen met zorg. Hiervoor komt u in aanmerking als u door een chronisch somatische aandoening niet langer meer alleen thuis kunt wonen, maar wel nog goed in staat en bereid bent om de regie over uw leven te voeren. U verhuist dan naar Cicero Zorghuis, waar u de zorg en de verpleging krijgt die u nodig heeft. U woont zo zelfstandig mogelijk in uw eigen appartement, in de veilige wetenschap dat er altijd iemand in uw buurt is, in geval van nood. 

Cicero Zorghuis biedt bovendien revalidatie/herstelzorg voor (oudere) cliënten, die geen medisch-specialistische zorg in het ziekenhuis meer nodig hebben, maar nog niet volledig hersteld zijn.

Cicero Zorghuis biedt ook palliatieve zorg aan.

Cicero Zorghuis is voorzien van de nieuwste snufjes op het gebied van technologische hulpmiddelen in de zorg (zorgtechnologie). Hiermee kunnen we uw zelfredzaamheid, bewegingsvrijheid en veiligheid aanzienlijk verbeteren.

Ons vakkundig team staat elke dag voor u klaar, of u nu tijdelijk verblijft in Cicero Zorghuis of dat u langdurig bij ons woont.

Cicero Zorghuis, Brunssum
“Je verwondert je soms over de veerkracht van mensen: ze werken hier hard aan hun herstel en kunnen daarna weer veilig terug naar huis. ”
John Logtenberg
RvE-manager

Wat Cicero Zorghuis u te bieden heeft

Faciliteiten

Tijdelijk verblijf en langdurig verzorgd wonen:

Cicero Zorghuis heeft 28 appartementen:

  • 18 comfortabel ingerichte appartementen voor kortdurend verblijf
  • 10 appartementen voor langdurig wonen, naar eigen smaak in te richten
  • 2 ontmoetings/lounge ruimtes
  • Prachtige tuin met terras
  • Keuken/Restaurant De Gasterij

Daginvulling

Cliënten verblijven meestal slechts tijdelijk in Cicero Zorghuis. De cliënten die er langdurig wonen, zijn in staat en bereid om zelfstandig, met de gebruikelijke privacy en behoud van regie over het eigen leven te wonen. Vanuit die visie worden er binnen Cicero Zorghuis slechts beperkt activiteiten georganiseerd. 

Service

Bij Cicero Zorggroep willen wij uw dagelijkse leven zo aangenaam en zo gemakkelijk mogelijk maken. In Cicero Zorghuis kunt u gebruik maken van het volgende service-aanbod:

  • Kapper/pedicure
  • Sauna
  • Wellness ruimte

Adres

Cicero Zorghuis
St. Brigidastraat 3
6441 CR Brunssum
T: 045 207 19 00
E: zorghuis@cicerozorggroep.nl

Route
Wilt u Cicero Zorghuis per openbaar vervoer, fiets of auto bezoeken, plan dan hier uw route.

Vragen?

Voor vragen over bijvoorbeeld  wachtlijsten of rondleidingen kunt u contact opnemen met Cicero Zorgservice: 0900 500 9 500