Vergroten/verkleinen

Poliklinische revalidatie

Wanneer u in de thuissituatie revalidatie nodig heeft, dan kunt u voor verschillende therapie├źn terecht bij de poliklinische revalidatie van Cicero. Dit kan het geval zijn na opname op een revalidatieafdeling of wanneer u als thuiswonende een multidisciplinaire revalidatie- of herstelvraag heeft, waarvoor geen opname nodig is.

Thuis revalideren na een CVA

Hebt u na het doormaken van een CVA gespecialiseerde behandeling op maat nodig, maar kunt u wel thuis kunt verblijven? Dan kan ons multidisciplinaire team (o.a. geriatrie-fysiotherapeut, psycholoog, ergotherapeut) samen met u werken aan een maximaal herstel. Hierbij is uw huisarts medisch eindverantwoordelijk.

Revalidatie naar werk bij nieuwe knie of heup

Na een operatie voor een nieuwe knie (TKP) of heup (THP) is vaak revalidatie gewenst. Onze bedrijfsfysiotherapeut biedt passende training en begeleiding ten behoeve van een vlotte re-integratie naar uw werksituatie. De bedrijfsfysiotherapeut onderhoudt tevens nauw contact met uw huisarts, bedrijfsarts, werkgever en medisch specialist.

Better In Better Out (BIBO) traject bij knie of heup

Om met een optimale fysieke gesteldheid een knie- of heupoperatie in te gaan, kunt u bij Cicero het zogenaamde Better In Better Out (BIBO) traject volgen. Klik hier voor meer informatie over het BIBO-traject

Locatie:
Uw eigen woonomgeving, al dan niet aangevuld met therapie op een locatie van Cicero Zorggroep.