Cicero Zorggroep
Cliënt en Cicero zorggroep medewerker

(PG) Kleinschalig

Is het, door toenemende dementie, moeilijk voor u om het leven thuis zelfstandig op de rit te houden? Dan biedt een verhuizing naar één van onze kleinschalige woonvormen wellicht een mooi alternatief.

Wonen in een zorgcentrum - verpleeghuiszorg psychogeriatrie (PG) - kleinschalig
In een kleine woongroep, met veelal dezelfde verzorgenden, wordt de thuissituatie zoveel mogelijk nagebootst. Uw eigen mantelzorgers spelen in dit speciale zorgconcept vaak een belangrijke rol. In de zorgverlening van Cicero werken wij cliëntgericht. Binnen uw eigen mogelijkheden draagt u uw steentje bij aan de dagelijkse gang van zaken. Wat nog wél kan is daarbij veel belangrijker dan wat niet meer kan. 

Zorg op maat is voor ons een belangrijk uitgangspunt. Samen met u en/of uw mantelzorgers stellen wij een individueel zorgleefplan voor u op. Hierin wordt alle zorg die u nodig heeft vastgelegd. Ons multidisciplinaire team bestaat o.a. uit een specialist ouderengeneeskunde, verpleegkundigen, verzorgenden, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, diëtisten, psychologen en activiteitenbegeleiders. Allemaal vakmensen, met hart voor hun cliënten, altijd dichtbij en vertrouwd.

Wij bieden kleinschalige psychogeriatrische verpleeghuiszorg in de onderstaande Cicero zorgcentra:
• Bronnenhof in Brunssum
• Huize Louise in Brunssum
• Gregoriushuis in Brunssum

Om te wonen in een verpleeghuis PG heeft u een CIZ-indicatie nodig.