Lees voor Vergroot Verklein
Bekijk alle Cicero zorggroep locaties
Vergroten/verkleinen
Cliƫnt en Cicero zorggroep medewerker

Nieuwe Cicero-campagne van start!

31 oktober 2019

Onlangs is er een nieuwe campagne voor Cicero Zorggroep gestart. Hierin wordt, naast algemene informatie, onder meer aandacht besteed aan een aantal nieuwe(re) zorgproducten en natuurlijk aan de arbeidsmarkt.

De campagne is zeer authentiek, met Cicero-cliënten en Cicero-medewerkers in de hoofdrol. Alle deelnemers hebben enthousiast meegedaan en dat is te zien!

In het kader van de campagne zijn verschillende middelen ontwikkeld:  

Cicero Nieuws: huis-aan-huiskrant
Zo hebben verschillende cliënten en medewerkers hun verhaal en ervaringen binnen Cicero Zorggroep verteld in onze huis-aan-huiskrant: Cicero Nieuws! Deze krant is met een oplage van 233.000 stuks door heel Zuid-Limburg verspreid. Ook kunt u Cicero Nieuws digitaal lezen! Wilt u graag een geprint exemplaar lezen, vraag dit dan na bij de receptie van de dichtstbijzijnde Cicero locatie bij u in de buurt.

Video en advertenties
Een aantal nieuwe(re) zorgproducten zijn ook uitgelicht in verschillende video’s. Zo is er een vlog over onze dagvoorzieningen gemaakt en een informatief filmpje over ons Better In Better Out traject (een revalidatietraject bij een geplande knie- of heupprothese). Deze, en andere nieuwe zorgproducten, zullen ook terugkomen in advertenties in diverse huis-aan-huisbladen in Zuid-Limburg.

Aandacht voor de arbeidsmarkt
Zoals genoemd hebben we ook aandacht besteed aan de arbeidsmarkt. Zo is er in het hart van de huis-aan-huiskrant een ‘Werken-bij special’ opgenomen en rijden er sinds kort lijnbussen van Arriva rond door Zuid-Limburg met de Cicero slogan: “Kom werken bij Cicero, en maak je hard voor onze cliënten!”

Hieruit blijkt weer, Cicero is volop in beweging voor steeds betere zorg!