Vergroten/verkleinen
Cliënt en Cicero zorggroep medewerker

Actueel

Cicero's Joey Jansen (SO in opleiding) in De Limburger | 26 februari 2021

Vandaag op de website van de Limburger staat een prachtig artikel over onze specialist ouderengeneeskunde in opleiding Joey Jansen​: ‘Bij ouderen gaat het om kwaliteit van leven’.

Lees meer

Samen voor waardige zorg zonder angst! | 23 februari 2021

Bij mensen met dementie kunnen traumatische levensgebeurtenissen weer opleven. Hierdoor leven zij voortdurend in angst en vrees.

Lees meer

Heel Limburg werkt nu samen aan onderzoek en innovatie in ouderenzorg | 02 februari 2021

Het succesvolle samenwerkingsverband Academische Werkplaats Ouderenzorg Zuid-Limburg (AWO-ZL) waaraan aan Cicero Zorggroep deelneemt, wordt uitgebreid met de Noord- en Midden-Limburgse zorgorganisaties De Zorggroep, Proteion en Stichting Land van Horne.

Lees meer

Zorgstudio's Aan de Bleek in weekblad De Beekdaeler | 28 januari 2021

Deze week staat in het weekblad De Beekdaeler een mooi artikel.

Lees meer

Cicero medewerkers delen hun #corona-ervaringen | 23 december 2020

De kanjers van Cicero Zorggroep delen de komende tijd hun #coronaervaringen om te laten weten wat ze al achter de rug hebben, hoe ze er nu voor staan, wat hen op de been houdt. Ieder vanuit zijn eigen perspectief, maar allemaal even waardevol!

Lees meer

L1mburg Centraal: kerst in coronatijd | 22 december 2020

​​​​​​​​​​In een interview met L1mburg Centraal, afgelopen zaterdag, vertelt Mohammed Elyamani, locatiemanager ​zorgcentrum Op den Toren, over het vieren van kerst in coronatijd.

Lees meer

Cicero samen met netwerkpartners aan de slag in 'SamenKracht' | 22 december 2020

De gemeente Brunssum gunt samenwerking van Cicero met Meandergroep, SGL, Radar en Levanto, onder de naam 'SamenKracht', een contract van drie jaar voor 'Begeleiding' (Wmo).

Lees meer

Rob Winkens spreekt over arbeidsomstandigheden in het verpleeghuis | 17 december 2020

Rob Winkens, HBO Verpleegkundige geriatrie gerontologie en voorzitter van de PAR bij Cicero Zorggroep, nam op vrijdag 11 december deel aan een internationale online vakconferentie voor professionals uit de ouderenzorg.

Lees meer

Cicero rondt opvolgingsaudit HKZ 2020 succesvol af | 15 december 2020

Vandaag is de opvolgaudit HKZ 2020 succesvol afgerond. Cicero is weer met vlag en wimpel geslaagd en heeft vele complimenten gekregen voor haar eigenwijze koers, enthousiasme en betrokkenheid bij cliënten en mantelzorgers.

Lees meer

Lees de nieuwe Cicerone! | 11 december 2020

De nieuwe editie van de Cicerone, het personeelsblad van Cicero, is uit!

Lees meer
1 2 3 4 5 ...