Cicero Zorggroep
Cliënt en Cicero zorggroep medewerker

Verpleeghuiszorg somatiek

Heeft u ernstige lichamelijke beperkingen, waardoor het niet langer meer mogelijk of verantwoord is om thuis verzorgd te worden, dan biedt Cicero Zorggroep de verpleeghuiszorg sommaties.

U verhuist dan naar één van onze zorgcentra waar wij intensieve zorg verlenen op het gebied van verpleging,  verzorging, begeleiding en behandeling. Van hulp bij uw persoonlijke hygiëne tot het aansluiten van een infuus, van wondverzorging tot het toedienen van zuurstof; onze vakkundige medewerkers staan klaar om u op alle gebieden te helpen, waar dat maar nodig is.

In onze zorgcentra werken wij cliëntgericht. Dit betekent dat u zelf de regie over uw leven zoveel mogelijk in eigen hand houdt. Wij zijn er ter ondersteuning, maar u blijft zo zelfstandig mogelijk uw eigen leven leiden.

Op een verpleeghuisafdeling somatiek is de specialist ouderengeneeskunde de medisch eindverantwoordelijke. Hij/zij wordt ondersteund door een team van verpleegkundigen, maar ook door een fysiotherapeut, ergotherapeut, logopedist, maatschappelijk werker, psycholoog, diëtist en activiteitenbegeleider. Voor uw individuele zorg kunnen wij al deze disciplines inzetten om u zo goed mogelijk te behandelen en uw leven zo aangenaam mogelijk te maken. Om te wonen in een verpleeghuis somatiek heeft u een CIZ-indicatie nodig.