Vergroten/verkleinen
Zorgcentrum Ave Maria, Geulle

Zorgcentrum Ave Maria, Geulle

In de Zuid-Limburgse heuvels, boven aan de Slingerberg en te midden van veel groen, vindt u zorgcentrum Ave Maria.

In 2006 is Ave Maria helemaal vernieuwd en veranderd in een modern zorgcentrum met een brede dienstverlenende functie voor de omgeving. De binding met de lokale gemeenschap is groot; er worden geregeld diverse activiteiten met en door lokale verenigingen georganiseerd, waardoor Ave Maria waardig onderdeel is van de ‘Geulse maatschappij’. Dat wordt nog versterkt door de diensten die door Ave Maria worden geboden voor thuiswonenden, zoals maaltijdvoorziening en diverse activiteiten.

Binnen Ave Maria vindt u een verzorgingsafdeling, een verpleeghuisafdeling psychogeriatrie (PG, voor ouderen met dementie) en een verpleeghuisafdeling somatiek (voor ouderen met een lichamelijke beperking). Ook zijn er 36 aanleunwoningen en is Ave Maria het thuis voor enkele verstandelijk gehandicapte bewoners (samenwerking met Pergamijn) en oud-kloosterlingen.

Ave Maria is een zorgcentrum met een warme, huiselijke sfeer. Bewoners, familie/mantelzorgers, medewerkers en vrijwilligers voelen zich thuis en zijn betrokken en enthousiast. Welkom bij Ave Maria!

“Ave Maria is een zorgcentrum dat écht onderdeel uitmaakt van de maatschappij. Daar vaart iedereen wél bij!”
Jean-Marie Feijs
Locatiemanager

Wat zorgcentrum Ave Maria u te bieden heeft

Faciliteiten

Wonen in een verzorgingshuis:

 • éénpersoonsappartementen
 • 1 echtparenappartement
 • Centrale huiskamer

Wonen op een verpleeghuisafdeling somatiek:

 • Cliëntenappartement
 • Afdelingskeuken
 • Centrale ontmoetingsruimte
 • Centrale badkamer met in hoogte verstelbaar bad

Wonen op een verpleeghuisafdeling psychogeriatrie (PG):

 • Cliëntenappartementen
 • Afdelings-/leefkeuken
 • Centrale ontmoetingsruimte

(Para)medische zorg/diensten

Aanleunwoningen

Daginvulling

Wanneer u in ons zorgcentrum komt wonen, willen we u graag faciliteren in de voortzetting van uw leven zoals u dat gewend bent, met uw eigen wensen en gewoontes.

Samen met u en uw naasten gaan wij op zoek naar de meest passende vormen voor uw daginvulling: wat zijn uw wensen, behoeftes en interesses. Iets ondernemen met eigen (klein)kinderen, afspraken met vrienden, de kaartclub of andere naasten kan een duidelijk verschil maken als het gaat om een persoonlijke daginvulling, ook wanneer u in een zorgcentrum woont. Wij maken hier met u en uw naasten duidelijke afspraken over.

Daarnaast hebt u bij Ave Maria de mogelijkheid om mee te doen aan verschillende grootschalige of kleinschalige activiteiten en evenementen. Dit geeft uw dag extra kleur en u krijgt er nieuwe energie van. Een greep uit de activiteiten waar u aan kunt deelnemen: Meer bewegen voor ouderen, spelletjesmiddagen, zangmiddagen, optreden van koren, eetactiviteiten, schilderen, themaweken. Ook buiten deze georganiseerde activiteiten zijn er mogelijkheden. Wilt u bijvoorbeeld nog eens terug naar uw geboorteplaats of een keer een voetbalwedstrijd bijwonen? We kijken samen met u wat de mogelijkheden zijn.

Service

Bij Cicero Zorggroep willen wij uw dagelijkse leven zo aangenaam en zo gemakkelijk mogelijk maken. In zorgcentrum Ave Maria kunt u gebruik maken van het volgende service-aanbod:

 • Winkel
 • Kapsalon
 • Pedicure/schoonheidssalon
 • Gehoorspecialist
 • Bibliotheek, met aanbod van grootletter- en gesproken boeken
 • Wekelijkse Heilige missen en diensten, met mogelijkheid communie op uw kamer te ontvangen

Heeft u een (klein) huisdier , dan bespreken we graag met u de mogelijkheden om het dier mee te nemen naar uw nieuwe woonplek op de verzorgingshuisafdeling in Ave Maria.

Adres

Zorgcentrum Ave Maria
Hussenbergstraat 21
6243 AG Geulle
T: 043 364 10 10
E: receptie.ave-maria@cicerozorggroep.nl

Route

Wilt u zorgcentrum Ave Maria per openbaar vervoer, fiets of auto bezoeken, plan dan hier uw route.
Voor uitsluitend cliënten, bezoekers en medewerkers is achter het pand van Ave Maria parkeergelegenheid voor motorvoertuigen en fietsen. De parkeerplaats is via bewegwijzering aangegeven.

Vragen?

Voor vragen over bijvoorbeeld  wachtlijsten of rondleidingen kunt u contact opnemen met Cicero Zorgservice: 0900 500 9 500

Duurzaam

Cicero Zorggroep wil graag duurzame zorg bieden. Daarom publiceren wij onze CO2 voetafdruk op de openbare Milieubarometer.

Zorgcentrum Ave Maria heeft het zilveren niveau van de Milieu Thermometer Zorg behaald.