Cicero Zorggroep
Cliënt en Cicero zorggroep medewerker

Psychogeriatrie (PG)

Is het, door toenemende dementie, moeilijk voor u om het leven thuis zelfstandig op de rit te houden? Dan kan een verhuizing naar een Cicero zorgcentrum voor meer rust en structuur in uw leven zorgen.

Wonen in een zorgcentrum - verpleeghuiszorg psychogeriatrie (PG)
Onze verpleegafdelingen PG zijn volledig ingesteld op zorg voor mensen met dementie. Uw dagelijkse leven voltrekt zich meer gestructureerd en in een veilige en prettige leefomgeving. De gezamenlijke huiskamers met keuken vormen het hart van elke PG woongemeenschap.

In onze zorgcentra werken wij cliëntgericht. Binnen uw eigen mogelijkheden draagt u uw steentje bij aan de dagelijkse gang van zaken. Wat nog wél kan is daarbij veel belangrijker dan wat niet meer kan.

Zorg op maat is voor ons een belangrijk uitgangspunt. Samen met u en/of uw mantelzorgers stellen wij een individueel zorgleefplan voor u op. Hierin wordt alle zorg die u nodig heeft vastgelegd. Ons multidisciplinaire team bestaat o.a. uit een specialist ouderengeneeskunde, verpleegkundigen, verzorgenden, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, diëtisten, psychologen en activiteiten begeleiders. Allemaal vakmensen, met hart voor hun cliënten, altijd dichtbij en vertrouwd.

Om te wonen in een verpleeghuis PG heeft u een CIZ-indicatie nodig.