Vergroten/verkleinen

Cicero Expertisecentrum voor Behandeling en Begeleiding

Binnen het Cicero Expertisecentrum voor behandeling en begeleiding werken alle specialisten (medici, paramedici en gespecialiseerde verpleegkundigen) van Cicero Zorggroep samen. Zij verlenen behandeling en begeleiding aan de bewoners van de zorgcentra van Cicero Zorggroep, maar ook aan wijkbewoners die thuis wonen.

Dat kan op verschillende manieren: letterlijk thuis, óf in één van de zorgcentra van Cicero Zorggroep. Daar volgt u, in goed uitgeruste oefenruimtes op individuele basis of in groepsverband, fysiotherapie, ergotherapie of andersoortige therapieën (in sommige gevallen is het raadzaam ook een psycholoog bij de zorg te betrekken). Er worden bovendien regelmatig cursussen gegeven (zelfmanagement). Bent u niet in staat naar ons toe te komen, dan komen we ook graag bij u thuis. De specialisten van het Expertisecentrum werken nauw met elkaar samen en kunnen snel en gemakkelijk met elkaar afstemmen als dat nodig is.

Hoewel Cicero Zorggroep een organisatie is, die van oudsher gespecialiseerd is in alle vormen van ondersteuning en begeleiding van de oudere mens, kan in principe elke volwassene terecht voor behandeling en begeleiding.

Ook voor de mantelzorgers kan het Expertisecentrum voorzien in diverse vormen van ondersteuning en begeleiding.

Adres

Cicero Expertisecentrum voor Behandeling en Begeleiding
T 0900 500 9 500
E zorgservice@cicerozorggroep.nl

Vragen?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Cicero Zorgservice: 0900 500 9 500