Vergroten/verkleinen
Cliënt en Cicero zorggroep medewerker

Cicero Expertisecentrum voor Behandeling en Begeleiding

Cicero Expertisecentrum voor Behandeling en Begeleiding is de ‘praktijk in de wijk’ waar u terecht kunt voor een breed scala aan behandelingen en advies. Onze eerstelijns behandelaren (medici, paramedici en gespecialiseerde verpleegkundigen) werken hier in nauwe, multidisciplinaire samenwerking waardoor u kunt profiteren van een brede kennis zonder dat u veel behandelaren hoeft te zien.

In moderne, goed uitgeruste oefenruimtes volgt u op individuele basis of in groepsverband fysiotherapie, ergotherapie of andersoortige therapieën. Er worden  bovendien regelmatig cursussen gegeven (valpreventie, zelfmanagement). Bent u niet in staat naar ons toe te komen, dan komen we ook graag bij u thuis.

Bent u mantelzorger en heeft u vragen voor uzelf, voor degene aan wie u de mantelzorg verleent of voor beiden?  Het Expertisecentrum biedt graag een luisterend oor om u te helpen uw (zorg)vraag te verhelderen en u op basis daarvan advies te geven over de mogelijkheden die we hebben om u te ondersteunen.

Hoewel Cicero Zorggroep gespecialiseerd is in alle vormen van ondersteuning en begeleiding van de oudere mens, kan in principe elke volwassene bij het Expertisecentrum terecht voor behandeling en begeleiding.

“Het Expertisecentrum is een praktijk in de wijk!”
Raquel Knubben
Praktijkhouder Expertisecentrum voor Behandeling en...

Adres

Cicero Expertisecentrum 
Praktijk locatie Emmastaete
Akerstraat Noord 63 hs03
6446 XC Brunssum
T: 045 800 13 57

Vragen?

Voor vragen over bijvoorbeeld  wachtlijsten of rondleidingen kunt u contact opnemen met Cicero Zorgservice: 0900 500 9 500