Cicero Zorggroep
Cliënt en Cicero zorggroep medewerker

Fysiotherapie

Het is op oudere leeftijd heel belangrijk om te blijven bewegen, ook als u door ziekte of ouderdom daarin beperkt wordt. De fysiotherapeuten van Cicero Zorggroep zijn gespecialiseerd in het behandelen en begeleiden van ouderen.

Zij zijn deskundig op het gebied van ziektebeelden die veel voorkomen bij ouderen. Onze fysiotherapeuten kijken naar wat nog wel mogelijk is en stellen hun behandeling daarop af. Zij leren u om te gaan met beperkingen of verlies van mobiliteit. Alles is erop gericht om uw zelfstandigheid en zelfredzaamheid op peil te houden of te verhogen.

Onze fysiotherapeuten zijn werkzaam in alle Cicero zorgcentra en kunnen desgewenst ook bij u thuis behandelingen uitvoeren. Ook bestaat de mogelijkheid voor thuiswonenden om fysiotherapie te krijgen in de speciaal ingerichte oefenruimtes in Schuttershof (Brunssum).

Voor een fysiotherapie behandeling is een verwijzing wenselijk, maar niet noodzakelijk. Voor meer informatie over de vele mogelijkheden van fysiotherapie voor ouderen kunt u contact opnemen met ons Expertisecentrum, T 0900 500 9 500.