Lees voor Vergroot Verklein
Bekijk alle Cicero zorggroep locaties
Vergroten/verkleinen
Zorgcentrum Aan de Bleek Schinveld

Zorgcentrum Aan de Bleek, Schinveld

In het hartje van Schinveld, grenzend aan de markt, ligt zorgcentrum Aan de Bleek. Met winkels, bank, kerk en gezondheidscentrum op loopafstand, vindt u in Aan den Bleek een woonplek midden in de maatschappij met een dorpse gezelligheid.

Aan de Bleek heeft 3 verdiepingen en is ingericht als verzorgingshuis. Het beschikt onder meer over een recreatiezaal, een stilteruimte en een tuin.

Aan de Bleek biedt ​54 éénpersoonsappartementen, alle met keukenblok en badkamer.

U kunt uw appartement naar eigen smaak en met eigen meubilair inrichten; een stukje ‘thuis’ meebrengen, zodat u zich snel vertrouwd voelt.

Wij doen ons best om het u zo aangenaam mogelijk te maken in Aan de Bleek, door uw wensen zoveel mogelijk centraal te stellen. Zorg en welzijn zijn nauw met elkaar verbonden en samen met u kijken we hoe u de dag zo aangenaam mogelijk door kunt brengen.

De medewerkers van onze vakkundige multidisciplinair teams staan elke dag voor u klaar. Zij begeleiden, helpen en verzorgen u. Dichtbij en vertrouwd, waardoor er een fijne persoonlijke band ontstaat.

Onze vrijwilligers vormen een waardevolle aanvulling op de professionele hulpverlening. Zij ondersteunen dagelijks bij activiteiten en zorgen voor extra gezelligheid en sfeer.

“We kijken ernaar uit u in Aan de Bleek te mogen begroeten!”
Helian Velraths
Locatiemanager

Wat zorgcentrum Aan de Bleek te bieden heeft

Faciliteiten

Wonen in een verzorgingshuis

Verdeeld over 3 woonlagen:

(Para)medische zorg/diensten

Overige faciliteiten in het gebouw:

  • Recreatiezaal
  • ​Stilteruimte
  • ​Tuin

Daginvulling

Wanneer u in ons zorgcentrum komt wonen, willen we u graag faciliteren in de voortzetting van uw leven zoals u dat gewend bent, met uw eigen wensen en gewoontes.

Samen met u en uw naasten gaan wij op zoek naar de meest passende vormen voor uw daginvulling: wat zijn uw wensen, behoeftes en interesses. Iets ondernemen met eigen (klein)kinderen, afspraken met vrienden, de kaartclub of andere naasten kan een duidelijk verschil maken als het gaat om een persoonlijke daginvulling, ook wanneer u in een zorgcentrum woont. Wij maken hier met u en uw naasten duidelijke afspraken over.

Daarnaast hebt u bij Aan de Bleek de mogelijkheid om mee te doen aan verschillende grootschalige of kleinschalige activiteiten en evenementen. Dit geeft uw dag extra kleur en u krijgt er nieuwe energie van. Een greep uit de activiteiten waar u aan kunt deelnemen: Meer bewegen voor ouderen, spelletjes, kienen, optredens, film. Ook buiten deze georganiseerde activiteiten zijn er mogelijkheden. Wilt u bijvoorbeeld nog eens terug naar uw geboorteplaats of een keer een voetbalwedstrijd bijwonen? We kijken samen met u wat de mogelijkheden zijn.

Service

Bij Cicero Zorggroep willen wij uw dagelijkse leven zo aangenaam en zo gemakkelijk mogelijk maken. In zorgcentrum Aan de Bleek kunt u gebruik maken van het volgende service-aanbod:

  • Kapsalon
  • Pedicure
  • De beschikking over een grotere ruimte voor uw gasten, als u iets te vieren heeft
  • Wekelijkse Heilige Mis, met mogelijkheid communie op uw kamer te ontvangen

Heeft u een (klein) huisdier, dan bespreken we graag met u de mogelijkheden om het dier mee te nemen naar uw nieuwe woonplek in Aan het Bleek. Een hond of een kat kunt u helaas niet meenemen. 

Vragen?

Voor vragen over bijvoorbeeld  wachtlijsten of rondleidingen kunt u contact opnemen met Cicero Zorgservice: 0900 500 9 500